hulladékkezelés tartálytisztítás szolgáltatások

Csatornarendszerek videókamerás műszaki állapotfelmérése

A Platán 96 Bt. 1999. évtől kezdett foglalkozni videokamerás vizsgálatok végzésével. 2003. évi műszaki fejlesztésünk eredményeként a PLATFORM-Y2K billenő fejes videokamerás rendszer került bevezetésre (amelyet egy műszerkocsiba építettünk be), mellyel egyszerre 200 folyóméteres szakasz vizsgálható, igény estén lejtésméréssel.


Csatornarendszerek videókamerás műszaki állapotfelmérése, hulladékkezelés

Videokamerás műszerünk kiválóan alkalmas 200-1500 mm átmérőjű ipari és kommunális, használt és új beruházásban készült csatornarendszerek műszaki állapotának vizsgálatára, a "fekete" bekötések felderítésére. A videó felvételek és a számítógépes program alapján készült jegyzőkönyvek lehetővé teszik a műszaki hiba jellegének és helyének pontos meghatározását, a hibák javításának leggazdaságosabb és leggyorsabb megszüntetését.csatorna felmérés, hulladékkezelés

Gyakorlati haszna ott jelentkezik, hogy meg lehet akadályozni, illetve idejében fel lehet fedezni azokat a hibákat, amelyek oda vezethetnek, hogy a talajba, talajvízbe jutott szennyező anyagok, (olaj, nehézfémek) jelentős szennyeződést okozhatnának. A szennyeződések eredményeként szükségessé váló kárfeltárás és kármentesítés esetenként nagyságrenddel több költséget jelent, mint a videó kamerás vizsgálat díja. Kisebb átmérőjű - 200 mm alatti - csatornák esetén kézi kamerával tudunk vizsgálatot végezni, ebben az esetben lejtés diagramot nem tudunk készíteni.


Kérem tekintse meg eddigi munkáinkat a referenciák menüpontban, illetve árajánlat kérése esetén keressen minket bizalommal a +36 52 703-005-ös telefonszámon, vagy a kapcsolat menüpontban, email-en keresztül.