hulladékkezelés tartálytisztítás szolgáltatások

Homokszórás, szemcseszórás

Homokszóró tevékenységünk keretében vállaljuk fém, fa, üveg és egyéb alapú tárgyak szakszerű tisztítását, felületi kezelését.


Az eljárás lényege, hogy nagynyomású levegővel vegyített kvarchomok szemcséket röpítünk a felületre, melynek eredményeként a felület kopást szenved és a szennyeződések eltávolításra kerülnek. A kezelésHomokszórás, szemcseszórás eredményeként újra tiszta felületet kapunk, melyek után a tárgyak újrafesthetővé, felújíthatóvá válnak. Az eljárás alkalmazható felülettől függően festékek, graffitik eltávolítására is.


 Homok(szemcse)fúvással szinte minden fémfelületről eltávolítható a nem kívánt oxidáció, rozsda, reve, régi festék vagy bevonat és lakkréteg.  A kapott új, fémtiszta felület pedig tökéletes alap a további kezelésekhez.  A homokszórásnak további előnye, hogy a kémiai eljárásokkal szemben nem marad hátra a későbbi bevonatolást befolyásoló vegyi anyag.

Szemcseszórás: A fuvatás a kezelendő felületnek legmegfelelőbb anyagú szemcsével történik.


Tevékenységünkkel kapcsolatban felmerülő kérdés, vagy árajánlat kérése esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre!