hulladékkezelés tartálytisztítás szolgáltatások

Hulladékkezelés és szállítás

Összhangban a hulladékról szóló 2012. évi 185. törvénnyel, társaságunk rendelkezik az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség szállítási engedélyével, amely felhatalmazást ad a 72/2013 (VIII.27.) VM-rendelet 1. sz. mellékletében felsorolt hulladékok szinte teljes körének, köztük a veszélyes hulladékok szállítására.

Az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Föfelügyelőség által kiadott veszélyes hulladék szállítási engedélyünk száma: OKTF-KP/37-4/2016. Nem veszélyes hulladék szállítási engedélyünk száma: OKTF-KP/6766-12/2015. Ezen kívül állati eredetű melléktermék szállítási engedélyével is rendelkezünk, azonban ilyen típusú hulladékkezelést jellemzően társcégünk, a Kartec-Ép 2006 Kft. végez.

hulladékkezelés - konténeres hulladékszállító


A veszélyes hulladékokat partnercégeink telephelyére szállítjuk a hulladékkezelés jogszabályi előírásoknak megfelelő elvégzésére. A hasznosítást vagy ártalmatlanítást hulladékkezelési engedéllyel rendelkező szervezetek végzik, akikkel szerződéses kapcsolatban állunk.
Szállított veszélyes hulladék mennyiség éves szinten meghaladja a 10.000 tonnát.

 

A veszélyes és nem veszélyes hulladékkezelésre és -szállítására specializálódott társcégünk a Kartec-Ép 2006 Kft., mely az említett hulladékok szinte teljes palettájának szakszerű szállítására és kezelésére/előkezelésére vállalkozik, kedvező szolgáltatási díjak ellenében.hulladékkezelés hulladékszállítás Kérjük látogasson el másik cégünk honlapjára is, mely megtekinthető a www.kartec2006.hu linken, ahol további információkat szerezhet a Kft. tevékenységeiről.

Hulladékkezelés szakszerűen

Hulladékkezelési tevékenységünk során minden esetben szem előtt tartjuk a környezeti elemek védelmét. A hulladékszállításra vonatkozóan cégünk ISO 9001 minőségirányítási rendszert vezetett be, s arra törekszünk, hogy a hulladékkezelés során is olyan partnereket vonjunk be a munkafolyamatokba, ahol az ISO 9001 és/vagy az ISO 14001 már bevezetésre került erre a tevékenységre.

 

Vállalkozásunk a megrendelők, partnereink igényeit szem előtt tartva minden esetben úgy szervezi meg a hulladékkezelés szolgáltatását, hogy az egyedi igényeket párosítjuk a költséghatékony megoldásokkal. Ezzel a filozófiával tudtuk elérni azt, hogy elsősorban társcégünk, a Kartec-Ép 2006 Kft. erőforrásaira támaszkodva az elmúlt években folyamatosan bővíteni tudtuk hulladékkezelést igénylő partnereink körét.


Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is partnereink között üdvözölhetjük!