hulladékkezelés tartálytisztítás szolgáltatások

Tartálytisztítás jól képzett szakembergárdával

Az iparban különböző célra használt tartályokat bizonyos időközönként tisztítani szükséges, ezek kivitelezésére leggyakrabban termékváltások alkalmával, illetve karbantartások és vizsgálatok előtttartálytisztítás szükséges sort keríteni. Beszállásos tevékenység végzésekor a tartálytisztítás során anyagmentesítést kell végezni, hogy a tartály felületein ne maradjon a töltetből maradvány. A tartálytisztításra az anyagmentesítést követően kerülhet sor.


A tartályok különböző ipari célokra történő felhasználása miatt a tartályok igen változó minőségű és tulajdonságú anyagok tárolására szolgálnak. A tárolt anyagok (folyadékok, gázok) többségetartálytisztítás védőruhában veszélyes (gyúlékony, robbanásveszélyes, maró, mérgező stb.) tulajdonságú, ezért a tartálytisztítást magas szintű szakértelemmel, valamint az egészségügyi és biztonságtechnikai szempontok fokozott figyelembe vételével kell elvégezni. 


Vállalkozásunk rendelkezik a tartálytisztítás elvégzéséhez szükséges, jól képzett szakembergárdával, engedélyekkel (megtekinthető az engedélyeink menüpontban) valamint a biztonságos munkavégzéshez szükségestartálytisztítás felszereléssel felszerelésekkel. (friss levegős készülék a beszállásos tevékenységhez, védőruházat, gázérzékelők, szikramentes eszközök stb.)


Magyarországon a tartálytisztítás és vizsgálat területén több mint 15 éve a Platán 96 Bt. legjelentősebb ügyfele a MOL Nyrt. (finomítás, logisztika és bányászat területén), ahol folyamatosan a legszigorúbb egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak kell megfelelnünk. (a referencia menüpontban további munkáinkról is tájékozódhat)

tartálytisztítás géppel
Társaságunk vállalja 10 – 60.000 m3 közötti űrtartalmú tartályok teljeskörű tisztítását, igény szerint vizsgálatát.

 

A tartálytisztítási tevékenységet éghető anyagok, vegyi anyagok, jellemzően folyadékok tárolására szolgáló berendezések esetében kell elvégezni, melyekkel kapcsolatban széleskörű szogáltatással állunk partnereink rendelkezésére.


Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, amennyiben árajánlatot szeretne kérni, illetve kérdése merülne fel!