HULLADÉKSZÁLLÍTÁS


Társcégünk, a Kartec-Ép 2006 Kft. rendelkezik a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály hulladékgazdálkodási engedélyével.

Az engedély száma: HB/17-KTF/5119-13/2020.

engedélyezett hulladék kezelési tevékenységek:

  • veszélyes és nem veszélyes hulladékszállítás;
  • veszélyes és nem veszélyes hulladékok gyűjtése;
  • veszélyes és nem veszélyes hulladékok előkezelése.
hulladékszállítás - konténeres hulladékszállító

A Kartec-Ép 2006 Kft., a veszélyes hulladékokat partnercégeink telephelyére szállítja a hulladékkezelés jogszabályi előírásoknak megfelelő elvégzésére. A hasznosítást vagy ártalmatlanítást hulladékkezelési engedéllyel rendelkező szervezetek végzik, akikkel szerződéses kapcsolatban állunk.
Szállított veszélyes hulladék mennyiség éves szinten meghaladja a 10 000 tonnát.

A veszélyes és nem veszélyes hulladékkezelésre és hulladékszállítására specializálódott társcégünk a hulladékok szinte teljes palettájának szakszerű szállítására és kezelésére/előkezelésére vállalkozik, kedvező szolgáltatási díjak ellenében. Kérjük látogasson el másik cégünk honlapjára is, mely megtekinthető a www.kartec2006.hu linken, ahol további információkat szerezhet a Kft. tevékenységeiről.

Hulladékszállítás szakszerűen

Hulladékkezelési tevékenységünk során minden esetben szem előtt tartjuk a környezeti elemek védelmét. A hulladékszállítás kivitelezésére vonatkozóan cégünk ISO 9001 minőségirányítási rendszert vezetett be, s arra törekszünk, hogy a hulladékkezelés során is olyan partnereket vonjunk be a munkafolyamatokba, ahol az ISO 9001 és/vagy az ISO 14001 már bevezetésre került erre a tevékenységre.

Vállalkozásunk a megrendelők, partnereink igényeit szem előtt tartva minden esetben úgy szervezi meg a hulladékkezelés szolgáltatását, hogy az egyedi igényeket párosítjuk a költséghatékony megoldásokkal. Ezzel a filozófiával tudtuk elérni azt, hogy elsősorban társcégünk, a Kartec-Ép 2006 Kft. erőforrásaira támaszkodva az elmúlt években folyamatosan bővíteni tudtuk hulladékkezelést igénylő partnereink körét.

hulladékszállítás szakszerűen

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is partnereink között üdvözölhetjük!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!